Tratat de prietenie…

976483_503418423063310_1071656934_oElena este una dintre cele mai bune prietene ale mele. Ne cunoaştem de 3 zile. Ciudat, nu? Ei bine, nu e deloc ciudat.  E o persoana deschisa care te incanta cu bucurie si, inca ceva, e mai tot timpul bine dispusa. Si-n doua zile nu-mi pot face o parere despre o persoana? E, nu! Au trecut 2 zile… de parca ne-am fi cunoscut de 10 ani.  Eu ma laud cu prietenii mei, cei adevarati, despre care merită să scriu aici.  

Iesim in oras alaturi de ceilalti prieteni ai nostrii ca să facem ce ne place: sa bem, sa radem si sa ne distram cum stim noi mai bine. Viata e frumoasa, v-am mai spus. Rar se intampla sa intalnesti asa oameni, minunati si deschisi cu tine.

Mi-am facut o parere foarte buna despre Elena, si nici n-avea cum sa fie alta, atat timp cat face parte din cercul inalt si preafericit al lui Danny, cel mai bun prieten al meu, despre care v-am vorbit acum ceva vreme.

Recunosc că nu o să îmi schimb viziunea asupra Elenei atâta timp cât în jurul meu am oameni aşa de buni, ca ea de altfel. Şi mai mult decât atât îi mulţumesc că face parte din viaţa mea!!!

Cu drag, Kevin

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s