Tu ai pasiuni? Sau…

Cum sa existe oameni fara pasiuni?

Să-nţeleg că eu-s un om fericit? Să înţeleg că natura m-a “născut” cu pasiuni. Sunt printre puţinii oameni care reuşesc să treacă peste teoriile lui Epicur despre plăceri? Ah, stai, să nu o dăm în filosofi şi filosofie.
Sunt întristat de faptul că descopăr oameni care-mi spun că ei n-au pasiuni, că ei nu fac “nimic” care sa le placă… Că ei nu au “ceva”-ul lor ce le aduce fericire. Şi mă întreb cum este posibil acest lucru. Cum este posibil ca un om de 18 de ani să-mi spună că el n-are şi n-a avut niciodată pasiuni? Dar cum e posibil ca un om de 40 ani să-mi spună că nu şi-a descoperit nicio pasiune? A avut 40 de ani la dispoziţie să descopere dacă-i place muzica, dansul, croitul, datul cu rolele sau mai ştiu eu ce!
Eşti “special” dacă ai pasiuni sau eşti special dacă nu ai pasiuni? Pentru că mie oamenii fără pasiuni mi se par din start trişti. Nu-mi închipui o viaţă fără nici măcar O pasiune. Apăi eu am atââââât de multe pasiuni! Încerc să fac atât de multe lucruri care mă fac fericit… şi dacă aş mai avea timp si persoane care sa ma ajute, probabil că aş mai face câteva!

Cu drag,

Kevin

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s