Atacul!

downloadIertați-mă… sfinția voastră! Tu, pe numele tău de zgripțuroaică, cunoscută pentru obiceiul funest de a folosi oameni si de a vorbi despre ei, fără a avea informații corecte (menționare:****nu lucrezi într-o redacție de știri.****), mânată de prostia mistică, de invidie și de neșansă, alegi inconștient să arunci într-un om cu lături și cu informații eronate. Un om despre care nu știi nimic. Știi despre el că te-a ajutat, mult prea mult, nu doar profesional. Urlă la fiecare mișcare căci așa dovedești incapacitatea de a gandi logic, rațional, fără să-ți aduci în vedere aspecte deloc de neglijat. Ți-ai pierdut delicatețea, finețea, frumusețea și eleganța în dauna unei atitudini indiferente, reci, chiar războinică. (Xena, Prințesa războinică, era fată cuminte pe lângă tine, așadar o imiți prost.) Să continuam cu alte subiecte acum: Nu-mi amintesc să te fi atacat vreodata cu ceva. Ohh, iartă-mă, sunt atât de deștept încât nu mă bat cu proștii.

Ți-aș mai fi scris, dar mă așteaptă oameni minunați care mă vor alături, o echipă de știri care mă apreciază, un proiect pe care tu, muritor de rând, n-ai putea să-l faci vreodată.

”Cine alege să fie pe o rețea de socializare poate să scrie ce vrea, cât vrea, despre cine vrea, unde vrea, ș.a.m.d.” Iar eu îmi rezerv acest drept. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s