Renunta la a fi atat de modest!

Recent cand ma prezentam spuneam ca sunt un om simplu care isi urmeaza misiunea. Pai nu am cum sa fiu un om simplu TOCMAI pentru ca imi urmez misiunea. Ajungem sa credem ca noi nu facem nimic, ca totul primim si noi suntem doar acolo.. sa dam mai departe ceea ce deja exista in noi. 1512287_610102815734457_1731736194_n
Dar nu este asa… cati oameni nu mor cu muzica in ei, cati oameni au daruri dar le tin inchise ca pe niste comori doar pentru ei.. motivele sunt diverse.. dar cred ca cel mai important motiv este frica de maretia din ei.

Tu ai habar cat esti de grozav? Stii ca de fapt punand in valoare comoara din sufletul tau esti cu adevarat MARET si in nici un caz simplu sau daca vrei.. spune simplu prin maretia ta. Insa nu iti NEGA niciodata CURAJUL de a te asuma si a desface darurile primite de la Dumnezeu. Iubeste-te mult pentru asta insa intr-adevar nu lasa ego-ul sa intervina. Stiu, asta cred ca e frica ta. La mine aceasta a fost: „sa nu mi-o iau in cap.” Acum insa stiu… sunt minunat pentru ca asa sunt, nu pentru ca sunt mai minunat decat altcineva, nu pentru ca vreau eu sa ma dau mare ci pur si simplu pentru ca asa ma vrea Dumnezeu. Asta a ales el pentru mine si asta decid sa accept aici si acum. Tu ce decizi?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s