Iubesti cu adevarat o singura data!

Se  spune ca in viaţa fiecărei persoane exista sau au existat persoane, care i-au influenţat, intr-un fel sau altul cursul vieţii. tumblr_inline_nc6i8oXMkR1rv1j0o

Au apărut de undeva si au plecat mai mult sau mai puţin grăbite, dar nu fără a lăsa o urmă, o amprentă in urma lor. Aceste persoane nu le cauţi, pentru că ele vin singure în viaţa ta. Nici nu trebuie sa le spui dacă au fost sau nu speciale sau deosebite, pentru că ne dăm seama singuri.

Dar de-odată apare cineva, o persoană pe care ai aşteptat-o toată viaţa. O persoană cu adevărat specială, o persoană care îţi va ocupa toată viaţa , toate zilele și toate nopţile

Această persoană este specială numai pentru tine, fără ca pentru ceilalţi să însemne ceva.

Bunătatea, loialitatea, încrederea şi iubirea nu sunt sentimente care se schimba de la o zi la alta si nici nu vin sau pleacă cum de multe ori suntem tentaţi să credem. Acestea există sau nu există.

Desigur că in  cei mai mulţi dintre noi există toate acestea, dar le ţinem ascunse, pentru că ne e frică sa nu fim răniţi.

Şi totuşi in cele din urmă va apărea acel cineva care va scoate la lumină toate acestea, chiar dacă aşteptarea poate dura o viată.

La fel sa intâmplat cu mine, cu tine, cu noi toţi.

Aceea fiinţă deosebită, specială a apărut in viata mea, mă iubeşte si mă face fericit, mă iubeşte, iar eu sunt atât de îndrăgostit….

Iubesc atât de profund încât mă doare orice absenţă a ei, fie oricât de scurtă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s