INTERVIU Rafaelo Varga: Simt ca sunt un copil protejat de Dumnezeu.

Doamnelor și domnilor…rafael-varga-x-factor-2

Aduc în fața dumneavoastră un interviu cu un star. Și nu cu orice star, ci cu unul care nu a uitat, înainte de toate, să fie OM. Sau mai bine zis: Un INTERVIU cu un prieten!

L-am descoperit pe Rafaelo Varga ca fiind un om minunat, simplu, modest și vesel. Extrem de educat!!! A apărut la X Factor cu emoții mari. Emoții care le-a transmis prin muzică făcându-l pe Ștefan Bănică să plângă. A câștigat simpatia a milioane de români și pentru ei pregătește multe surprize.

Noi ne-am împrietenit foarte repede deoarece ne leagă o mare pasiune pentru televiziune (ne vrem amândoi prezentatori) și modelul nostru pe acest drum- Andreea Berecleanu.

Are 17 ani și și-a îndeplinit deja câteva dorințe. Cum a fost viața lui Rafaelo, cum e acum, după experiența X Factor, și ce dorințe mai are aflăm din rândurile ce urmează…

Muzica. Cum ai descoperit-o?

După cum știi, am trăit la casa de copii. Acolo, de mic copil, educatorii m-au pus să cânt la serbări, la tot felul de evenimente din cadrul centrului.

Despre experiența X Factor. Spune-ne despre ea!rafael-varga-x-factor2

X FACTOR a fost o etapă foarte frumoasă din viața mea. Pot să spun cea mai frumoasă, cea mai emoționantă etapă. Faptul c-am cunoscut vedetele, oameni noi, staruri, m-a făcut să cred mai tare în visul meu. Acel vis- de a fi artist și prezentator. L-am cunoscut pe Ștefan Bănică care mi-a devenit prieten.

Chiar dacă nu am trecut în galele LIVE, am ajuns undeva departe și mi s-au deschis anumite căi.

Ești adorat de întreaga Romanie care te urmărește, de la X Factor, Acces Direct și Observator, până pe Facebook, acolo unde ai strâns zeci de mii de like-uri. Ce simți?

E ceva foarte frumos. Este un vis devenit realitate! Să ajungi într-o televiziune, să ai ocazia să vorbești cu oamenii pe care îi urmăreai la TV și pe care doreai să-i vezi e ceva deosebit. Despre România care îmi este alături e ceva minunat. De exemplu, de când m-am mutat în București nu e zi în care să merg în oraș și șă nu mă oprească diferite persoane care fac poze cu mine, îmi cer autografe…  E ceva frumos. Important e să rămân același.

Cum reacționează oamenii când te întâlnesc?

Unii se uită la mine insistent. Alții se uita la mine și-mi zâmbesc. Îmi cer să facem poze, să le dau autografe, cum am mai spus. E o senzație plăcută și parcă te motivează să lupți și mai mult.

Ce ți-ai dorit cel mai mult în viață și s-a îndeplinit?

Să am o familie! S-a îndeplinit. Acum am o familie, deși în perioada asta mai am un hop. Mâine plec la Satu-Mare pentru încă o hârtie. Am o familie și dacă o căutam nu o găseam. E perfectă din toate punctele de vedere, am o mamă nemaipomenită, o ador și o iubesc. Mă bucur că mă susține în ceea ce vreau să fac. M-am mutat în București de 2, 3 săptămâni. Mi-am făcut prieteni, printre care și tu.

Ce îți dorești mai departe? Care e următoarea dorință?

Următoarea mea dorință este să scot o piesă care să se audă la toate radio-urile din România. Îmi doresc să arăt oamenilor că defapt sunt mai bun decât plângăciosul acela de la TV. Îmi doresc ca anul viitor să particip din nou la X Factor și să vin cu altă imagine- nu mai plâng.

Cum a fost viața ta? Școală, prieteni, locuri, etc… Știu că nu ți-a fost ușor.

Nu a fost ușor. De mic copil, la naștere, mama mea m-a abandonat, m-a lăsat într-un tomberon- nu știu exact. Am avut și momente bune și momente mai puțin bune. Prieteni- nu am foarte mulți. Pentru mine prieten înseamnă foarte mult: acel om care e lângă tine la bine și la rău. Prieteni?! Am maxim 5- e ceva ca în ziua de azi să ai 5 prieteni adevărați.

Cele mai frumoase lucruri din viața ta. (În acest timp oamenii îl recunosc pe Rafaelo și vin la masa noastră să-i strângă mâna)627x0

M-am bucurat când am intrat la liceu. Practic m-am mutat de la casa de copii în Satu-Mare. Casa de copii era la 50 de kilometri de oraș. Când m-am mutat în Satu-Mare a fost un moment foarte plăcut. Mi-am dorit foarte mult să ies din casa de copii și să merg la internat.

X Factor pot spune c-a fost un moment foarte frumos din viața mea.

Și casa de copii a fost un moment frumos; Am avut și probleme și lucruri frumoase. Mi-aduc aminte cu plăcere de seri pe care le petreceam cu colegii mei, cântam, povesteam, ne distram, ne mai și băteam. Vreau să spun că dincolo de drama mea sau cum scrie presa, eu am avut și momente frumoase de viață.  Simt că sunt un copil protejat de Dumnezeu.

Trebuie să nu încetezi niciodată să crezi. Și tu. Eu te felicit pentru că tu chiar crezi.

Ți-ai dorit să locuiești în București. Ți s-a îndeplinit dorința! Cum ți se pare orașul? Te-ai acomodat?

Bucureștiul e WOW. Și zic WOW din multe puncte de vedere. Are și bune și rele! Mi se pare un oraș care îți oferă mai multe posibilități pentru ceea ce vreau să fac eu. E un oraș foarte, foarte mare. Ușor periculos și voi fi foarte atent când voi fi în trafic sau în general. Față de Satu-Mare e altfel.

La noi ardelenii lumea e mai bună… (spune el râzând)

Peste doar câteva zile reîncepe școala. O sa ai colegi noi. Emoții?

Da. Am emoții!Cred că și acolo mă vor recunoaște câțiva. Sper să mă acomodez și cred asta. Pe primul loc e școala!

Cum a început pasiunea ta pentru televiziune? 1417249461ca8c5b33

Mă uitam foarte mult la știri. Mi-a plăcut Andreea Berecleanu și asta m-a motivat să-mi doresc să lucrez in TV. Mi-a plăcut foarte mult cum e la Observator și am zis că mi-ar plăcea să fac ce face și ea. Este o meserie frumoasă și cred ca aș putea face față.

Știu că Andreea Berecleanu e omul care te inspiră. Care ne inspiră… Ți-ai dorit foarte mult să o întâlnești. Și eu mi-am dorit asta și s-a îndeplinit- am avut niște emoții de nedescris. S-a îndeplinit și acest lucru. Cum a fost întalnirea cu Andreea?

Întânirea cu Andreea Bercleanu a fost foarte emoționantă. Ai văzut.. ca și jurnalist banuiesc că te-ai informat…

Ai plâns!

Am plâns pentru că am fost foarte emoționat când am vazut-o. Nu-mi venea să cred c-o vad în realitate. O urmăream și-o urmăresc în fiecare seară la ora 19.

Și eu!

E frumoasă. Mai frumoasă decât la TV. E foarte realistă cu lumea aceasta. Mi se pare ca este o altfel de persoană publică, Andreea e un om trecut prin viață, mie așa mi se pare. Mi-a dat multe sfaturi, am discutat  când am luat prânzul împreună- ceea ce nu s-a dat la TV; am petrecut câteva ore împreuna și mi-a lăsat o impresie foarte bună.

Pentru noi doi, prezentatoarea principalului jurnal de știri, Observator 19, de la Antena 1, este un model de urmat în carieră, dar și în viață.

Ce apreciezi la Andreea? De ce ea?618x824_1412613890e8686fff

Este omul pe care îl aleg să-mi fie un îndrumător în viața mea.  Vreau să devin prezentator TV, iar ea e modelul perfect. Știe să transmită emoție când prezintă știrile, pune suflet în cariera ei și în tot ceea ce face.

Ce jurnal ai zis că vrei să prezinți?

Jurnalul orei 17 sau jurnalul orei 22. Il aleg pe cel de 17 pentru că sunt genul mai serios. Iar cel de 22 pentru ca e seara, oamenii sunt acasă după o zi întreagă, văd știrile de peste zi… și le spun eu ”Noapte bună”.

Cum te vezi peste 10 ani?

Voi avea 27 de ani. Mă văd cu facultatea de Jurnalism terminată, cu o familie, cu cel puțin 1 copil și, sper eu, cu o carieră în televiziune.

Doamne ajută ca ce-ai spus să se împlinească!

Cum a fost 2014 pentru tine?

2014 a fost poate cel mai frumos an din viața mea. Faptul c-am ajuns în București, faptul că am ajuns la X Factor, pe șcena X Factor, mi-am dorit întodeauna s-ajung acolo. Anul în care mi s-au îndeplinit toate, în care am devenit cunoscut, în care am o familie minunată. A fost anul îndeplinirii dorințelor. Un an frumos!

Am văzut că ai vizitat Spitalul Fundeni din capitală. Ceea ce este demn de apreciat. Povestește-ne despre asta.10897082_664031863706777_2779437085856640415_n

Îmi plac foarte mult copiii, iar înainte cu o zi s-ajung acolo am cunoscut o fată de 17 ani diagnosticată cu leucemie… Am fost cutremurat de cazul ei și m-am gândit la copiii care stau în spital.  Am vrut ca înainte de anul nou să le pot face o bucurie, să le ofer un pachețel și multă afecțiune. Am cunoscut cazuri miraculoase pot spune, copii care se luptă de când s-au născut să învingă boala. Nu-mi pare rău pentru inițiativa asta, ba chiar vrea să mă implic într-o campanie destinată copiilor bolnavi.

Planurile tale pentru anul ce tocmai a început?

Așa cum am mai spus… vreau să lansez o piesă. Îmi doresc să prezint o emisiune sau o rubrică într-o emisiune TV. Îmi doresc să fiu printre cei mai buni la școală.

Mesajul tău pentru cititori.

Le doresc un an nou fericit. Le promit că Rafaelo Varga va fi o altfel de persoană publică. Le va aduce tot timpul ceva nou. Le mulțumesc pentru că sunt alături de mine!

O întrebare pentru mine?

Cum sunt eu dincolo de televizor? Te rog sa fii sincer.

Mi-ai făcut o mare bucurie, poate fără să vrei, la început de an, oferindu-mi acest interviu în exclusivitate. Am o părere foarte bună despre tine! Mă bucur să văd oameni de vârsta mea care cred în visul lor, care au modele adevărate. Tu crezi în visele tale și, ai vazut, s-au îndeplinit. Te felicit pentru asta și abia aștept să-ți văd și celelalte dorințe- împlinite, să fim colegi și să-i facem mândri pe cei care cred în noi. Ești un erou. Eroul vieții tale! Ești ca la televizor, exact cum te știam: simplu, modest, vesel, inteligent, extrem de educat- lucruri rar întâlnite la alți tineri de vârsta noastră. Cum a spus și Andreea: vorbești frumos, dar mai ales gândești frumos! Eu știu că poți! Baftă, prietene! 🙂 Cu mulțumiri, Kevin Kirmizigul

Untitleddddd

Pentru ca suntem pasionați de televiziune și pentru că o avem ca model, iată mesajul nostru special pentru Andreea Berecleanu.

Îți dorim un 2015 minunat în care să ne revedem, în care să devenim colegi. Un an plin de realizări. Și multe premii- pentru că noi ne bucurăm când Andreea câștigă- și să rămâi același om minunat pe care noi am avut ocazia și onoarea să-l descoperim.

Cu drag,

Kevin & Rafaelo

Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s