Biografia!

10660525_688726517872086_1144874805_nKirmizigul Kevin – Sherif este un tanar pasionat de televiziune. S-a nascut pe 28 februarie in orasul de munte Campina intr-o familie modesta care a pus mult pret pe educatie. A copilarit si-a studiat acolo pana la varsta de 15 ani. S-a mutat mai tarziu in Bucuresti pentru studii preferintiale si pentru a-si indeplinii visul de a lucra in televiziune.

Debutul sau nu a avut inca loc, insa si-a facut prezenta pe micile ecrane, prin intermediul departamentului de stiri, facand interviuri si participand la reconstituiri pentru materialele TV. A luat parte la cele mai importante evenimente din presa romaneasca pe sectiile eveniment, politic si justitie.

IMG_20131210_004154Si-a dorit intodeauna sa cunoasca vedete si personalitati pe care sa le ia drept exemplu in cariera. A si reusit si-a avut ocazia sa le intalneasca. Andreea Berecleanu, Simona Gherghe, Magda Vasiliu, Eli Roman, Ela Craciun, Mihai Gadea, Mihai Morar si Mircea Badea… numarandu-se printre cele peste 50 de personalitati ale caror sfaturi si incurajari le-a primit.

Kevin Kirmizigul a reusit sa intre in televiziune, in spatele ei, si-a reusit sa descopere secretele acesteia, din stiri si divertisment, intr-un mod aparte prin intermediul televiziunilor care i-au fost de-a lungul timpului gazda: Antena 1, Antena 3, Digi24, Televiziunea Romana (TVR), RealitateaTV si PrimaTV, practicand si descoperind lucruri care il vor face din ceea ce este astazi intr-un profesionist desavarsit.

10268275_619047874839951_559028318_nScoala a ramas intodeauna pe primul loc. Kevin se afla in cadrul invatamantului pre-universitar unde studiaza limba enegleza la grad de bilingv. Ani la rand a obtinut premii pentru anii de studiu, dar si pentru concursuri locale, regionale, nationale si internationale. Este elev de performanta si obtine burse pentru merite deosebite an de an. Dezvolta un mare interes pentru studierea limbii romane tinand cont de importanta acesteia in cariera. Pentru scoala si nu numai, Kevin a reusit sa obtina interviuri in exclusivitate de la nume mari ale Romaniei din diferite domenii respectabile (televiziune, teatru, film, muzica). Maia Morgenstern, Magda Vasiliu, Simona Gherghe sunt personalitati ale caroror povesti de succes le-a descoperit. Dupa colaborarea cu acestea s-au legat prietenii frumoase si de durata.

10891482_753749558036448_1978042435077122948_nKevin a urmat exemplul anumitor persoane publice si s-a implicat in diverse proiecte de voluntariat a caror evenimente caritabile le-a prezentat si si-a dedicat timpul copiilor bolnavi, dar si celor defavorizati. Astazi, Kevin face parte din proiectul MagiCamp, coordonat de jurnalista Melania Medeleanu, dedicat copiilor bolnavi de cancer, dar si copiilor din familiile defavorizate in proiectul Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei. Isi doreste ca dupa finalizarea studiilor sa faca parte din UNICEF, unde familia lui deja se implica in diverse proiecte pentru copii.

In timpul liber ii place sa calatoreasca, sa citeasca, sa se distreze cu prietenii sau, pur si simplu, sa se relaxeze. Nu concepe o zi fara ciocolata, stiri si prieteni.

Kevin nu prea vorbeste despre viata personala. Cercul de prieteni apropiati fiind foarte restrans, iar informatiile despre familie, rude, relatii, vacante sau intamplari personale sunt extrem de rare- fiind o persoana discreta si echilibrata.

Isi doreste sa devina jurnalist si prezentator de stiri. Pana atunci insa se pregateste intens pentru asta pana isi va gasi locul bine meritat.47992_458365630908177_277047597_n

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s