Scrisoare către un anonim. Pseudo!

Mizez pe faptul că aveți o clacă mortală de fani care urmăresc, cu sufletul la gură, fiecare ipostază de bișnițar expusă sub o formă sau alta prin ceea ce dumneavoastră numiți- fotografie, selfie etc.

Repet, mizez pe faptul că aveți o ceată de fani, dar totuși, ca orice bișnițar profesionist, v-ați pus pe furat, pe ciordit, înțelegeți ce zic. Cum zice Cantemir. Și cum știu sigur că n-ați citit Cantemir….. deoarece nivelul de inteligență este iarăși unul foarte scăzut cu nuanțe accentuate de retard vă ofer eu un citat din opera sa ”Descrierea Moldovei”: ”Au aceeași înfățișare și aceleași năravuri ca și țiganii din alte țări; însușirile lor cele mai de seamă și ceea ce le deosebește de alții sunt trândăvia și furtișagul.” N-ați înțeles? Există DEX. Știu… costă cartea aia, dar aveți bani că deh…
Deși nu e duminică. Și nu suntem în familie, ca să zic așa… trebuie să explic că orice persoană fizică are dreptul la ocrotirea valorilor intrinseci ființei umane, cum sunt viața, sănătatea, integritatea fizică și psihică, demnitatea, intimitatea vieții private, libertatea de conștiință etc.
Punctez initimitatea vieții private***: Dacă eu, persoană fizică cu drepturi civile, dar nu egale pentru că nu beneficiez de norocul dumneavoastră, consider că lucrul/ ființa etc. face parte din viața mea privată, Dvs.? ce faceți? ce cautați aici? Faceți loc!!! Iar dacă nu vi se face loc aveți parte de o libertate românească, conferită de Drepturile si Libertățile Fundamentale, de care vă puteți bucura pe deplin, libertatea de a pleca!
Ce căutați în cercul meu social și ce încercați să faceți? Ce nu vă ajunge? ***Cerșetoria este interzisă în România și se pedepsește, potrivit noului Cod Penal, cu 2 ani de închisoare.

Mi-aș fi dorit, datorită poziției dumneavoastră pe care o tot expuneți ca fiind o persoană sensibilă, iubitoare, să faceți asta și-n viața reală lăsând de-o parte puterea talentului actoricesc care vă chinuie îngrozitor.

În mod evident nu-mi este ușor și sinceritatea mea este dezarmantă. Însă, provocarile acestea ieftine venite din partea dumneavoastră nu vă fac onoare. Trăim într-o societate firavă în continuă degradare, fără îndoială, în care calitatea umană nu doar că se depreciază, ci mai mult, este infectă, nocivă, viciată. Nu m-am consumat! M-am implicat. Sunt uman. Dar cine apreciază umanul? Clar că eu nu fac parte din lumea asta măruntă, deși sunt nevoit să trăiesc deocamdată în ea. Sunt etapele vieții. Etape care nu ne aduc doar bucurii, ci multe vicisitudini. Fiindca vreți nu vreți, potrivit unor reguli elementare ale societatii trebuie sa parcurgem stadii. In stadiile acestea avem de-a face cu tot felul de specii. Și îmi permit să categorisesc: o specie cu nivel de catastrofă naturală în care, cel mai sigur, vă regăsiți total.

În incheiere, vă rog, printr-un apel rodnic cât se poate de serios, să îmi părăsiți viața privată, cercurile înalte, clasa socială, statutul intelectual prezent și, dacă vă simțiți, Facebook-ul.
Mi-ar plăcea, evident, să-mi scrieți și-un raport cu privire la activitatea dumneavoastră, cu observațiile aferente pe care observ că le tot omiteți astfel încât să nu trăiesc cu impresia că unele fapte penale rămân ”achitate”.

Nu vă mulțumesc căci dvs. aveți să-mi mulțumți. Așadar… fără plăcere- vă spun: la revedere!

Kevin Kirmizigul

tumblr_mpibivPz2b1s42xzko1_500

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s