Pierdem lume. Câștigăm oameni!

Sunt omul care atunci când primeşte un pic de iubire, tinde să îşi deschidă sufletul în faţa oamenilor, cu toate că nu ştie de fiecare dată cu cine are de-a face. Am greşit făcând asta, dar totodată am avut şi de câştigat.

descărcarePe de o parte m-am ales cu oameni frumoşi, buni şi calzi, iar pe de altă parte am rămas cu privirea în gol uitându-mă după cei pe care i-am pierdut. N-am suportat niciodată despărţirile, de fiecare dată când cineva a plecat, a luat o bucăţică din mine, pe care nu cred că o voi mai putea recupera. Nu îmi este uşor să spun Adio, dar uneori asta este cea mai bună soluţie pe care o am.

Atunci când o persoană iese din viaţa mea, lasă un gol… Iar golurile nu se umplu niciodată. Am învățat că e bine să fii sincer, dar și că e important ca unele lucruri să le ții totuși pentru tine.

Am învățat că într-o relație, de orice fel, trebuie să înveți să lași de la tine. Ambițiile și orgoliile fiecăruia sunt obstacole care nu doar îngreunează drumul pe aleea “Împreună” ci în timp, clădesc un zid mult prea înalt pentru a putea fi dărâmat, sărit sau ocolit.

Am învățat că viața îți poate fi schimbată în câteva secunde, adesea de oameni pe care nici nu îi cunoști, iar aceștia apar întotdeauna într-un moment cheie.

Am învățat că lucrurile vin atunci când trebuie să vină, indiferent cât de răbdător sau nerăbdător ești tu și că unele pierderi sunt de fapt câștiguri sau invers.

Am învățat că e inutil să încerci să păstrezi în viața ta oameni care nu vor să facă parte din ea. E ca atunci când ții un câine în lesă și el se luptă cu toate puterile să scape, să fie liber.

Am învățat că oricât de mult te-ai deschide sau ai dezvălui despre tine, oricât de sincer și de cinstit ai fi, vor exista întotdeauna oameni care te vor vedea cu totul altfel și care cu siguranță nu te vor întelege. Și atunci e bine să nu îți irosesti energia cu explicații.

Am învățat că, paradoxal, distanța poate apropia și apropierea poate distanța oamenii. E ciudat, dar se întâmplă.

Am învățat că o inimă făcută bucăți se vindecă în timp. Ea trebuie tratată cu multe lacrimi, cu multe păreri de rău, cu multă durere, apoi cu oameni noi, cu alte zâmbete, cu alte îmbrățișări.

Am învățat că pentru a-ți da seama că drumul pe care mergi este unul greșit trebuie să primești o lovitură zdravănă, trebuie să te doară. Abia apoi te ridici, îți lingi rănile, faci cale-ntoarsă și apuci pe drumul cel bun.

Am învățat că pentru a fi în armonie cu alții, trebuie să ai o relație frumoasă cu tine însuți. Să știi să te ierți si să te accepți.

3015539-poster-p-if-you-want-a-big-exit-a-la-tumblr-make-people-love-your-story

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s