A ne comporta cu eleganta.

Fie că ne place sau nu, o primă impresie despre cineva nu prea mai poate fi schimbată. Acesta este un motiv în plus care să ne determine să fim atenți la gesturile noastre și a ne cultiva obișnuința de a ne comporta cu eleganță.

Majoritatea gesturilor elegante provin din autocontrol și practicarea regulilor de bune maniere. Comunicarea dintre oameni, spun specialiștii, se bazează 93 la sută pe comunicarea non-verbală, adică cea transmisă de limbajul corpului. Limbajul trupului constă în poziția corpului, gesturi, expresia facială și mișcarea ochilor iar trimiterea și interpretarea acestora se face aproape în întregime în subconștient.

Limbajul corpului se află în strânsă legătură cu emoțiile astfel, ele vor fi demascate prin gesturile noastre, elegante sau nu, și vor transmite celor din jur ceea ce gândim noi defapt. Obișnuința de a ne controla sau nu, devine astfel evidentă pentru ceilalți prin limbajul corpului.

Farmecul unei persoane elegante este dat de autocontrolul gesturilor și o anumită grație a mișcărilor dobândită încă din anii copilăriei.

Obișnuința este cea de a doua natură a omului.

Frumusețea unei persoane constă în grația și șarmul cu care știe să păstreze în toate- echilibrul.

Gesturile tale ce spun despre tine?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s