Ne inchidem in cercuri de prieteni tot mai mici…

Ne închidem în cercuri de prieteni și familie din ce în ce mai mici, ne cumpărăm căști ca să ascultăm muzică sau audiobook-uri, ne facem vacanțele tot mai departe, ne simțim tot mai nepotriviți în décor, în societate, în țară, pe stradă, pe scara blocului, citim, vedem filme în loc de emisiuni, facem sport, în loc de grătare, plimbăm câini sau încercăm bicicleta, dar nu scăpăm de puterea LOR.

Oare e doar pentru că sunt mai mulți și mai hotărâți să nu se schimbe sau pentru că noi nu mai avem niciun dram de voință să luptăm cu ei, să le arătăm ce frumoasă e viața pe malul opus nesimțirii, mitocăniei, înjurăturilor, vulgarității, prostiei, răutății? … Deja am etalat câteva practici de care ne-am agățat toți, cu speranța că ne e mai bine în lumea noastră, dar cât de mult ne putem proteja, cât de omogen va deveni amestecul dintre bine și rău sau cât de paroxistic va deveni șanțul dintre ele?

Liniștea pe care ne-o putem construi, chiar dacă pentru ea trebuie mai întâi să ridicăm ziduri, e importantă, e vitală pentru sănătatea noastră, înainte de orice alt argument.

Orice criză de nervi, orice încercare de corectare a greșelii altora te poate lăsa cu traume, dureri, boli și incapacitatea de a performa onorabil în preocupările tale.

tumblr_static_party-wallpaper

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s