Nu mai dati COPY-PASTE la viata!

bitch-please-go-get-a-lifeDacă nu mă văicăresc toată ziua și nu-mi exprim mereu nemulțumirile, nu înseamnă că stau confortabil pe un nor pufos și mă plictisesc privind spectacolul extraordinar al lumii.
Deși nu am știut să strig în gura mare acestea și, repet, am fost destul de atacat și sufocat, invidiat, prădat, trădat fără să merit asta, știu sigur!
Mă simt mult mai bine acum când am decis acest lucru. Așa am gândit îndelung și astfel am simțit că trebuie să procedez și am reușit. Cei care vor să îmi mai facă rău, sunt bineveniți!!!
Vreau să le simt curajul de a mă privi în ochi, indiferent de valoarea și gradul lor de inteligență, indiferent de poziția lor socială. Brațele mele sunt deschise cu toată sinceritatea și bucuria! Necondiționat și fără pic de rezervă!

Vă mulțumesc că existați dragi copiatori, prieteni și mai ales oameni.
Eu vă iubesc în modul meu brutal și PERFECȚIONIST, dar nu egal.
Mie nu îmi este rușine cu mine și vă doresc și vouă cu toată inima și dragostea, același lucru: Să nu vă (mai) fie rușine cu voi. Vă doresc mai multă originalitate! Nu sunt de acord cu copiatul. Nu mai atentați cu copy-paste la viața mea.
Pentru nimic în lume nu mi-aș schimba prietenii extraordinari, viața remarcabilă, familia mea adorabilă… Am devenit prietenul meu!

Pentru acestea nu este necesar un mare efort. Este cel mai simplu să ne dorim să fim buni, drepți, onești, să fim altruiști, să dăruim fără condiționări, să fim totuși oameni, așa cum a vrut Dumnezeu cu noi.

Vă urez să nu mai cunoașteți și să uitați invidia, ura, răzbunările suburbane și submediocre!

P.S.: Îmi place persoana care am devenit!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s