Simfonia prieteniei!

Ieri, un prieten mi-a raspuns la mesaje numai cu ”ke faki?”, ”snt bn” ”k” etc, etc (desi e foarte bun la lb. romana si nu cred c-a gresit vreodata ceva). Stiu c-a facut asta intentionat ca sa mi se dezlipeasca mie retina sau, mai pe scurt, sa-mi dispara cristalinul.

Acelasi prieten, tot ieri, m-a batut la toate jocurile de remi posibile si imposibile. Mai tarziu a aruncat cu rosii cherry dupa mine patandu-mi hainele si murdarind peretii… Dupa aceea m-a alergat, vreo 30 de minute asa, prin casa si pe holurile blocului, cu aspiratorul pe ON.  Toate astea dupa i-am spus ca vreau sa fiu lasat in pace pentru ca pare-mi-se „am o zi nasoală”.

Dupa toate aceste intamplari, mai mult sau mai putin normale, ziua oribila s-a transformat intr-una cat se poate de buna. Cum? Raspunsul este: Exista oameni!tumblr_nfm3ydIbHt1smkr46o1_1280

Evocarea acestor fractiuni de secunda care ne-au fost date candva, un trecut de care ne vom aminti perfect…. Parfumul si simfonia acestor momente nu ni se vor mai darui niciodata la fel. Asadar nu trebuie sa ne amagim din cauza esecurilor din viata de zi cu zi, din cauza dezamagirilor pe care le primim din partea altora, atata timp cand alaturi de noi sunt „mesteri de aripi”– oameni care te ridica si te aduc pe linia de plutire trezindu-te la realitatea care te inconjoara.  O realitatea care nu ne chiar atat de neagra.

De fiecare data le-am multumit oamenilor si le-am fost profund recunoscator pentru cele mai frumoase momente oferite benevol, acte sincere umplute cu bucurie, Toti vor sa faca parte din „Societatea Multi-lateral Dezvoltata de Altruism”, dar putini practica principiile adevaratei prietenii.

Exista oameni! Le multumesc pentru asta! 

Voi aveti asa prieteni?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s