Armonia vietii o fac prietenii!

Azi cand imi plangeam lipsa de imbold interior, de dorinta de a scrie…motivat fiind de ideea că nimic nu mă incanta si nimic nu mă dezgusta… am un motiv de bucurie.
In ultimele luni…m-am contopit undeva cu tandra indiferenta a lumii… a unei lumi care nu e indiferenta caci te arunca in abisuri de disperare si nici tandra cu ranile pe care ti le lasa… dar este totusi cand vine vorba de-a te umple cu ceva bun… Cu oameni minunati.thank-you

Nu stiu cum sau de ce, dar mi-a fost dat să intalnesc in cei 17 si-o speranta de ani ai mei multi oameni mari. Oameni cu caracter, oameni cu personalitate minunata sau oameni care sa-mi adreseze o singură fraza, dar care să conteze.
Oameni pe care n-am cum să-i uit. Multi dintre acestia mi-au devenit si prieteni. Ne sunam, ne vedem aproape zilnic, realizam lucruri impreuna si punem viitorul la cale. Prieteni apropiati. Foarte apropiati.

Cunosc oamenii speciali prin zambetul lor, prin lumina si puritatea ochilor si a privirii lor. Faptele lor, gesturile lor, principiile de viata, tot ce au realizat si vor realiza, sunt lucruri demn de urmat si de insusit.

Discrepanta mare e in jurul oamenilor care vor sa-si castige aceasta calitate – de om minunat, de cel mai bun prieten – prin lucruri materiale. Sunt persoane care se vor minunate, se cred minunate prin lucruri care nu le confera nimic special si totusi ele se cred deasupra tuturor. Nasola partea asta, stiu.

Sunt oameni minunati la tot pasul. Acei oameni nu-si etaleaza calitatea, nici macar nu si-o lauda. Acei oameni iti daruiesc frumosul lor interior doar tie – cel care doresti asa ceva, care ai nevoie de asa ceva sau/si care cauti sa traiesti in acea armonie. Armonia prieteniei! Armonia vietii!

Sunt multe de spus despre acesti oameni… Merita slaviti!
Admir acesti oameni pentru ceea ce sunt si au reusit sa fie…
As scrie mai multe dar sunt cuprins de emotie si …dor, mare dor .

Multumesc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s