Cele mai frumoase cuvinte din lume mi-au fost spuse!

img-thingIn urma cu doar cateva zile, in mijlocul noptii, intamplator, o persoana mi-a spus, intr-un context, cele mai frumoase cuvinte pe care aveam sa le aud vreodata in viata mea. (Nu exagerez!) Niciodata nu m-am simtit atat de flatat si-n acelasi timp onorat de spusele cuiva. Nu e vorba despre cunoscutul „te iubesc”, nici de alte complimente marete ale caror adevar nu-l cunoastem. Pur si simplu este vorba despre puterea catorva cuvinte care mi-au smuls lacrimile si m-au schimbat… facandu-ma sa pretuiesc prezentul mai mult decat orice si sa privesc altfel lucrurile din jur.

Desi au trecut cateva zile de-atunci… ma refugiez adesea fara sa vreau in aceasta amintire care se dovedeste a fi o realitate minunata. E lucrul care ma face sa zambesc si care-mi aduce aminte ca viata iti aduce cu timpul oameni minunati ca tu sa fii cea mai buna versiune a ta.
N-am sa uit niciodata acele propozitiuni! Niciodata! Mi-au umplut inima, pentru prima data, la propriu. Asa ca le voi pastra acolo pentru totdeauna.

Ii multumesc aici pentru acestea, pentru ca exista si face parte din viata mea!
Multumesc din nou… Si din nou 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s