Distanta intrerupe brusc si prost…

„Unul dintre cele mai bune sentimente din lume este acela de a conștientiza că atât prezența cât și absența ta înseamnă ceva pentru cineva.”
Din lipsa mea acuta de speranță citeam rândurile de mai sus. Întâmplător mi-au distrus și ultimul dram de speranță pe care-l mai aveam.

Te trezești la un moment dat plecat în vacanță și vezi cum „oamenii biografiei tale” nu-ți mai scriu nici măcar lucruri elementare ale bunei comunicări (si totodata ale bunului simț) precum „Ce faci? Cum ești? etc.” Constați uimit, pe lângă faptul că nu le pasă, că nu mai există, efectiv, acea comunicare veche de avergură, (întreruptă brusc și prost de distanță, deși tehnologia a evoluat masiv în favoarea noastră și mai ales în scopul comunicării eficiente) în dauna unui tratat de prietenie încheiat cu mult timp în urmă și despre a cărei trăinicie se vorbea lăudăros, la superlativ. Cand zic că nu mai există – nu mai există! Nu numai atât: îți răspund în sec de parcă singura ta misiune pe-această lume a fost doar să aștepți răspunsuri și reacții, deși când le erai aproape (în numărul acceptabil de kilometri) aveau mare nevoie de tine. Și tu chiar erai acolo în scurt timp sau imediat.
În comparație cu alții (oameni simpli, amici, cunoștințe) care au bunul simț și interes de a te lua în seamă și de a-ți arăta însemnătatea ta ca persoană sau ca OM (ceea ce mulți am uitat să mai fim) în viața lor.

E destul de trist, foarte trist, iar ca atitudine – nedemn. E ilogic, poate imoral si extrem de anormal ca fapt. Si nu unul divers!

Prieteniile se fac și se desfac, te petrec dintr-o poveste în alta și biografia ta are cursul ei… – cu oameni noi, cu povești noi…
Rămas bun!

P.S.: E o tendință generală și un gând care s-a insinuat printre altele și de curând a prins sens – de asta îmi era cel mai teamă. #DoamneFerește

image

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s