Urasc Craciunul…

Se-apropie Crăciunul, minunata sărbătoare iubită de miliarde de oameni și sărbătorită de milioane. Sărbătoare până în ajunul căreia oamenii fac planuri, promisiuni și, în final, cadouri.
 
Trebuie să recunosc că nu-mi place Crăciunul. Mereu am fost dezamăgit, nu pentru ca nu găseam sub brad ceea ce-mi doream, ci pentru ca mulți oameni mi-au promis că nu mă vor lăsa singur în ziua cu pricina, dar totuși au făcut-o cu motive reale și ireale.
 
Nu-mi place Crăciunul nici pentru faptul că oamenii se dau buni, iar după anul nou ori te uită, ori te-njură.
 
Eu de Crăciun nu vreau cadouri, dar îmi place să fac. Singurul cadou pe care îl accept e acela de a fi împreună, noi, oamenii, cei apropiați. Sa simțim sărbătoarea asta din adâncul inimii și să ne facem nouă cadouri cu deosebită însemnătate; Nu să sărbătorim cu oameni pe care-i vedem doar de Crăciun… că nu ei îți sunt alături pe parcursul anului când tu îți dai duhul și tragi tare să prinzi Crăciunul ce vine. Serios! Sau dacă tot îi vrei, haideți cu toți. Crăciunul mai înseamnă și ARMONIE.
 
****Țin să precizez că asta este strict opinia mea, iar voi puteți avea, evident, alta. ****
 
De Crăciun mi-am dat adesea multe răspunsuri, dar uneori mi-am mai pus și întrebări. Întrebări ale căror răspunsuri nu au fost întotdeauna frumoase.
Acum nu știu dacă vine acel Crăciun, cu însemnătatea lui deosebită, sau o nouă sesiune de Q&A. Cert este că va veni iaaarăăăși… unul!!!
 
Ei bine, cum o fi… Voi să sărbătoriți frumos, alături de cei dragi, cum scrie pe felicitări și-n reclame, adica cu cei care chiar vă sunt dragi vouă și… dacă știți pe cineva singur de Crăciun sunați-l și poftiți-l să simtă sărbătoarea alături de oameni. #SimteAdevăratulCrăciun
merry_christmas_2012-1920x1080

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s