Bucuria revederii la Digi24!

Bun găsit!

Digi24… ce televiziune frumoasă!

Vizitele mele la Digi24 sunt destul de rare, dar pe-atât de rare, pe-atât de pline… Nici n-am timp să procesez ce se întâmplă, o grămadă de lucruri frumoase, încât abia atunci când ajung acasă îmi dau seama ce lucruri drăguțe s-au întâmplat. Emoțiile sunt pe măsură, întotdeauna.

Pentru că iarna asta m-am ținut de surprize mai tot timpul… m-am gândit să-i fac una d-nei Mioara Radu, PR Manager-ul postului TV de știri. Eu și Camelia Bălțoi de la DigiSport ne-am furișat, tiptil-tiptil, în birou și-am surpris-o. Mereu când ne întâlnim avem o grămadă de povestit: despre ce-am făcut și mai ales despre ce vrem să facem, planuri, vise, etc. Atmosfera e întotdeauna una minunată, plină de zâmbete și poze. Și cadouri, evident. D-na Mioara mi-a oferit o invitație la Superjurnal, știa că-mi doresc să merg acolo să văd emisiunea LIVE din platou și să mă întâlnesc cu Jojo. Despre acest cadou minunat și-un vis devenit realitate o să vă vorbesc în
zilele următoare.
Până să plec m-am revăzut și cu Oana Zamfir! A trecut mult timp de când nu ne-am mai văzut. Am avut  o grămadă de gânduri de împărtășit. A rămas un om minunat pe care mă bucur enorm că am onoarea să-l întâlnesc. Am zâmbit mult și ne-am promis că ne vedem în noul an. Nu se știe cum – poate colegi.

Digi24 rămâne pentru mine o mare iubire, un loc unde merg cu bucurie și unde mă simt cel mai bine. Am fost în multe televiziuni până acum, iar la Digi24 nu m-am simțit niciodată prost. Oamenii mă privesc zâmbind, iar când stau de vorbă cu ei îmi dau o încredere de nedescris. Nu mă văd un copil, ci un copil mai mare. Asta mă bucură enorm.

Pe curând…

img_1223

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s