17 ani de iubire si-o speranta.

Bun găsit!

În mai puțin de-o săptămână fac 18 ani. Ziua de 28 februarie nu vine doar cu cifra în sine, ci și cu o schimbare. Cred că am ajuns la maturitate. Mi-am dat seama ce-am facut până acum, în cei 17 ani. În mulți dintre ei am iubit. Am iubit până dincolo de realitate. Am depășit bariere ale viselor și-am făcut greșeli din cele mai lumești în încercarea de a-mi arăta cât de bine ne definește ceea ce facem și suntem. Am greșit crezând în lucruri care practic nu au existat, nu există și nu vor exista. Mă bucur c-am avut cu ce să-mi umplu anii ca ei să nu treacă neobservați, ca acum să-mi dau seama de valoarea lor și să mă refugiez în aceste întâmplări, în acești ani, ori de câte ori mi se va face dor. De locuri, de momente… de oameni.  Îmi simt bătăile inimii și îmi trec prin fața ochilor fel și fel de oameni. Oameni. Le mulțumesc că mi-au fost alături, c-am putut să cresc odată cu ei și sper că atunci când mă vor privi… să fie mândri. Ei sunt cei care m-au schimbat prin vorbele, gesturile și faptele lor. 

17 ani de iubire și-o speranță. Acum vorbim despre 18 ani de iubire. Si-atât. Despre un început. Începutul meu. 18!

În anii ce urmează îmi voi adauga, an de an, un strop de discreție, cultură, eleganță și rafinament, astfel încât să nu mă pierd în peisajul decadent al societații noastre. 

  Lumea noastră nu mai e transparentă acum. E mai opacă. E în umbră. Nu mai suntem puterea ce pe vremuri mișca pământ și rai. Suntem ceea ce suntem – inimi eroice într-o suflare, slăbite de vreme… și soartă, dar cu voința de a prospera, de a căuta, a găsi și de a nu ceda.  😉

  

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s