TAROM Online. Fiecare persoana poate deveni un pasager fidel al companiei!

2000px-TAROM_Logo_tail.svgBun găsit,

Astazi vorbim despre TAROM Online. Cand am inceput rubrica TRAVEL, scriam intamplator despre schimbarea pe care am observat-o in ultimul an la Compania Nationala de Transport Aerian si, pe langa servicii, faceam referire la pagina de Facebook si site.

TAROM a continuat imbunatatirea continutului atat pe Facebook, cat si pe Instagram, si ma bucura tare mult ca le ofera pasagerilor posibilitatea de a contribui la asta: multe dintre imaginile surprinse de ei sunt postate adesea pe pagina oficiala a companiei.

img_2722De Social Media se ocupa Luciana Rizescu. Un super-om, as putea spune, care are o misiune clara: promovarea companiei in online. Asa au luat nastere proiectele noastre, inclusiv seria TAROM prezenta pe blogul meu.

Luciana comunica neincetat cu romanii interesati de serviciile companiei aeriene. Si fara nicio exagerare spun neincetat pentru ca ea raspunde pe Facebook inca de dimineata, de la ora 06 cand se trezeste, pana la miezul noptii.

Cum reuseste? Principiul de viata al Lucianei este sa nu astepte recompense si sa se indrepte intodeauna catre rezultate, iar asta nu poate sa demonstreze decat ca-si face treaba foarte bine.

Pentru pasageri, ajutorul Lucianei nu vine din obligatie, ci din pasiune si din placerea de a ajuta. Pentru ca fiecare dintre noi ne putem afla oricand intr-un moment de dificultate.

Desi multe dintre problemele unor oameni nu au legatura directa cu job-ul ei, ea este intotdeauna deschisa sa-i ajute. Astfel, fiecare persoana poate deveni in viitor un pasager fidel al TAROM.

Luciana face ca între posibilul pasager și companie sa existe o conexiune mult mai umana, pe care și eu am descoperit-o de-a lungul timpului.

img_3154Pe pagina oficiala a TAROM puteti fi la curent cu ofertele speciale ce sunt lansate periodic pe site, cu informații despre tarife și servicii, dar și despre oamenii care fac zborurile de neuitat.

In acest domeniu, nu chiar atat de usor, in care te lupti cu multi oameni ce au gusturi diferite, trebuie mai intai sa-i descoperi si sa te pliezi pe nevoile lor, determinandu-i sa inteleaga/accepte situatia si sa aleaga si data viitoare TAROM.

Eu zic ca ceea ce facem, ne reprezinta… iar acest lucru i se potrivește pe deplin Lucianei.

img_2875Iubeste ceea ce face, e indragostita de locul si de oamenii cu adevarat dedicati… ce reprezinta compania TAROM.

Reactioneaza la fiecare feed-back primit pe Facebook sau Instagram, chiar si la comentariile negative, si incearca sa descopere ceea ce e gresit, ceea ce nu merge, dar cel mai important: gaseste solutii si le ofera pasagerilor cea mai buna varianta pentru ei.

Stim cu totii ca nu-i usor ceea ce face, ca e legatura cea mai accesibila dintre pasager si companie… si trebuie sa ia act de tot ce se intampla in acest raport. Dar cand facem ceea ce ne place, nu avem cum sa dam gres.

img_1975

Lucrurile cu care ne ocupam timpul ne definesc, ne modeleaza personalitatea. Important este sa incercam mereu sa fim cea mai buna versiune a noastra, sa ne imbunatatim, sa ne adaptam, schimbam. spune Luciana.

Eu ma bucur ca am cunoscut un astfel de om la TAROM si cred cu tarie ca oamenii ca Luciana vor face lucruri marete! Iar eu invat de la Luciana in fiecare zi.

 

Mulțumesc, Luciana! 

Mulțumesc, TAROM! 
800px-TAROM_Logo.svg

 

 

Photo Cover: Alexandru Nicolae Busuioc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s