Ziua aceea e ACUM!

Probabil ca ceea ce am trait ne-a oferit cea mai grandioasa formula a universului.

Suntem cu totii perfect constienti ca vom sta putin aici, pe acest pamant, stim ca vom putea pleca, unii de langa altii, in orice clipa, din diverse motive, si cu toate acestea continuam sa fim ignoranti cu noi insine, dar mai ales cu cei de langa noi.

Continuam sa ne mintim, sa ne spunem ca avem timp si maine sa facem ceea ce nu am reusit azi… sau ce n-am facut in ani. Cuvinte nespuse, imbratisari neoferite, ochi nepriviti, atingeri oprite… Pentru toate astea nu va veni „o zi”… ziua aceea e acum. Din pacate, ne spunem minciuni in fiecare zi.

Intr-o zi vei pleca sau voi pleca… si voi lua cu mine tot ce am simtit, tot ce am trait, tot ce am gustat, toate emotiile, toate zambetele, toate imbratisarile si mangaierile… voi lua privirile pline de iubire, voi lua intelegerea, rabdarea si compasiunea pe care le-am primit. Voi lua minunile pe care le-am experimentat impreuna, voi lua suferintele, atasamentele, frustrarile, supararile… TOT. Toate amintirile.

Probabil ca ceea ce am trait ne-a oferit cea mai grandioasa formula a universului.

Sunt momente in viata noastra cand ne intristam la gandul ca nu putem trai la infinit clipele care ne-au facut inima sa rada, si oricat de mult ne-am dori sa se repete, oricat de mult am cere un bis, nu e posibil.

In fiecare clipa din experienta noastra traim momente. Mai triste sau mai vesele, sfaturi, indemne, povete, povesti, lectii de si despre viata, momente care, intr-o fractiune de secunda, se transforma in amintiri. Amintiri despre care iti vei aminti mereu. Azi, maine, peste o luna sau peste cativa ani. Amintiri despre care vei vorbi candva sau pe care le vei pastra acolo, undeva, intr-un colt al sufletului tau.

t1larg.thanks.ts

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s