Oamenii vin si pleaca. Tu aminteste-ti!

Exista, fara contestare, doua motive principale pentru care ne straduim din greu sa uitam pe cineva: 1: Credem cu tarie ca ei sunt sau au fost ceva pentru noi. 2: Ne temem ca nu vom mai gasi pe nimeni la fel de buni.

Totusi… cu toate acestea, ar trebui sa ne amintim cu totii doua mari lucruri: 1 – Daca acel cineva este persoana potrivita pentru noi, se va intoarce in viata noastra indiferent cat de departe se deplaseaza. 2 – Vei fi intotdeauna in stare sa gasesti pe cineva mai bun – sau, mai degraba, pe cineva la fel de bun. Care nu te va uita!

Sa te simti uitat sau neglijat de catre cineva de care iti pasa adanc poate fi unul dintre cele mai sufocante si suferinzi sentimente din lume. In loc sa incerci in zadar sa uiti acea persoana, vreau sa-ti amintesti cateva lucruri:

Aminteste-ti cand esti singur noaptea si plangi, aminteste-ti de durerea pe care ti-au provocat-o, aminteste-ti cand aproape ti-ai pierdut respiratia din cauza lacrimilor pe care le-ai varsat pentru ei si aminteste-ti cum a trebuit sa-ti ascunzi ochii in spatele ochelarilor de soare…

Aminteste-ti de zilele de nastere, aminteste-ti de cum aleg in mod activ sa nu sarbatoreasca inca un an cu tine, sa-ti amintesti ca sunt mai fericiti sarbatorind in alta parte, o alta persoana. Tine minte!… ca vor sa imbatraneasca fara tine.

Aminteste-ti cand esti singur, aminteste-ti cum au promis odata ca nu te vor parasi niciodata, aminteste-ti cum ar fi putut sa-ti transforme singuratatea, dar te-au lasat sa privesti cei patru pereti. Ei au gasit pe altcineva care sa le aline zilele si noptile lor singure.

Aminteste-ti cand participi la o petrecere sau la un concert, aminteste-ti ca, in loc sa fie plus, au lasat sa fie – minus unul. Aminteste-ti ca te-au convins sa te indrepti in aceasta directie, dar brusc ei au decis sa-si schimbe drumul si te-au lasat sa mergi de unul singur.

Aminteste-ti cand familia te intreaba despre starea ta si despre ei, aminteste-ti cum ai fi putut evita cu usurinta aceasta intrebare daca ei ar fi fost acolo. Aminteste-ti ca nu au vrut sa-ti dea un raspuns si nici sa te ajute sa-l gasesti.

Adu-ti aminte de ei cand te distrezi cu oamenii din jurul tau, sa-ti amintesti ca asa ar fi trebuit sa te faca sa te simti, dar ei au decis sa fie straini. Au hotarat mai degraba sa te trateze ca un strain.

Adu-ti aminte cand zambesti atunci cand cineva te apreciaza, aminteste-ti cum ei nu au facut-o si cum au luat incet acest zambet departe de tine. Tine minte c-au ales sa faca pe altcineva sa zambeasca.

Aminteste-ti de fiecare data cand vrei sa-i uiti, aminteste-ti ca ei nu-si mai amintesc de tine si adu-ti aminte inca odata ca vrei sa-i uiti.

Adu-ti aminte de ei cand ii vezi! Sa-ti amintesti… pentru ca s-ar putea sa nu-i mai recunosti.

Aminteste-ti! Și nu uita niciodată.

6 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. imaginarycoffee spune:

    De aceste rânduri chiar vreau să-mi amintesc. Mi-au plăcut mult!

  2. Trip to Infinity spune:

    Sa ne amintim sa ii uitam pe acești oameni…foarte motivațional! Felicitări!

  3. Katherine spune:

    Ar trebui sa ne amintim mai des, totusi… .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s