Viata e un parfum!

Bine v-am regasit,

Astazi vorbim despre unul din lucrurile care nu se vad, dar se simt si care au efect in realitate.

Mi s-a intamplat de multe ori ca atunci cand iau un taxi sau un uber, inainte sa cobor… soferul sa ma intreabe: „Nu va suparati, cu ce parfum va dati?”

Periodic, la birou, colegii spun: „Doamne, Kevin… ai lasat un nor de parfum. Cu ce te dai? Sau cu cat te dai?” Iar eu le raspund ca nu-mi simt parfumul, dar ma dau cu Chanel. Bleu de Chanel!

De mai bine de 2 ani folosesc acest parfum minunat care simt ca transmite ceea ce vreau eu sa transmita si care imi exprima personalitatea 100% unindu-se cu modul de viata pe care-l am.

Bineinteles ca acum vorbesc despre acest brand pe care tocmai il laud indirect, dar de fapt vreau sa va indemn sa alegeti parfumurile, nu dupa denumire, ci dupa esenta. O esenta care sa va faca sa va simtiti bine si care sa-i apropie pe ceilalti de voi, nu sa-i indeparteze.

Parfumul acesta imi aduce complimente, din partea oamenilor cu care interactionez, in fiecare zi si pot spune, daca va vine sa credeti sau nu, ca m-a ajutat enorm de mult in drumul meu plin de dezastre si triumfuri.

BLEU de CHANEL.

Viata e parfum. E puterea de a iubi, de a sacrifica si de a cauta in tot si in toate, in spatele aparentelor de tot felul, esenta! 

Cu bine,

Domnul K

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. imaginarycoffee spune:

    E uimitor cum te simți atunci când porți parfumul preferat. Te completează, îți dă optimism și încredere. Parfumul meu, Sicily de la Dolce & Gabanna nu se mai fabrică, și mă surpind simțindu-l încă uneori.

  2. Ma bucur ca ti-a placut articolul! Multumesc! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s