Oameni. Pur si simplu

imagesDe-a lungul timpului am invatat ca nu trebuie sa fii cunoscut, nu trebuie sa fii neaparat vedeta ca sa ii inspiri pe ceilalti, trebuie doar sa traiesti ceea ce spui, iar ceea ce traiesti sa fie facut cu pasiune, cu drag. Acesti oameni pot fi oricine: poate fi o ruda, poate fi vecina, poate fi un om pe care il intalnim pe strada, putem fi noi.

Imi plac oamenii frumosi in jurul carora, vorba Oanei Pellea, aerul se aseaza altfel.
Nu ma refer la infatisare, caci, slava Domnului, am intalnit destule persoane care aratau impecabil, insa nu avea nicio sclipire in ochi.
Imi plac oamenii frumosi in suflet, care zambesc cu ochii si comunica simplu. Cei pe care i-ai asculta ore intregi (pacat ca vorbesc prea putin). Femei care radiaza, fara tencuieli pe fata sau accesorii nefiresc de mari/colorate/zdranganitoare.
Oameni care vorbesc incet si rar, care rad cu pofta si care n-au nevoie sa dea din maini ori picioare pentru a se face intelesi. Daca au cu cine…
Cred ca pot numara pe degete oamenii care se exprima si care au lumina aceea din ochi. Ori poate sunt mai multi si-am fost eu prea arogant sa-i observ. Ma simt totusi norocos ca-i pot numara pe o singura mana.
Cred in relatii sincere si construite pe valori comune. Cred in iubiri cladite dupa ce s-au sters lacrimile, pentru ca s-au transformat in experiente. Si nu, nu cred ca e mereu vina altcuiva pentru ce ni se intampla. Cred in viata pe care ne-o construim pas cu pas si in lucrurile pe care ni le spunem pe intuneric, cautand priviri sub raze de luna si zambind fara motiv. Cred intr-o privire care genereaza o bataie de inima in plus, intr-o atingere care te face sa inchizi ochii ca sa ti-o amintesti si in povesti terminate in liniste. Cred in tine si in acea parte din tine care ma face sa zambesc. Atat de simplu… Pur si simplu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s