Domnul K. către viitorul domn T.

Stimate domnule T.,

Vă scrie Domnul K…

Întâlnim oameni, de cele mai multe ori diferiți, iar câțiva dintre ei se transforma în suma întâlnirilor importante din viață.

Cu un trecut imperfect, cu vieți pline de dezastre și triumfuri, unii abia la început, alții aproape de sfârșit, bucuroși sau triști, toți reprezintă pentru noi un mare dar al propriei existențe și ar trebui să le fim profund recunoscători deoarece, pentru o bună bucată de vreme, au fost OAMENI cu adevărat și pentru noi.

Zâmbesc când mă gandesc c-am întâlnit în această viață oameni care m-au marcat, care m-au schimbat, care m-au luat de pe potecuța pe care credeam că merg bine și m-au pus pe drumul cel bun. Acești oameni m-au făcut să radiez… și lumea mea era plină de idei și ochii-mi erau strălucitori cum erau odată, în primăverile parfumate din capitală, și mă puteam privi iarăși în oglindă fără să văd ochi obosiți… căci fericirea aceea mă facea un om frumos, mai bun.

În timp ce scriu, se trezește deja în sufletul meu un sentiment de melancolie: Într-o lume amestecată, cu oameni, dar și cu posibila prezență a unor resturi de oameni, visezi gingaș și cu sfială, TU, Domnule T., mugur omenesc deschis la viață.

Tu, Domnule T., un om de toată bravura, cu o inima mare, deschisă, eroică într-o suflare, îți scriu din dorința mea să știi că lumea noastră nu mai e transparentă acum. E mai opacă, e în umbră.

Nu mai suntem puterea ce pe vremuri mișca pământ și rai. Suntem ceea ce suntem: un temperament egal al inimilor eroice într-o suflare, slabite de vreme și soartă, dar cu puterea de a căuta, a spera și a găsi, în spatele aparențelor de tot felul, esența.

Căutând, sperând și găsind, cred totuși că drumul nostru se va intersecta mereu, repetat, cu unele poteci, pentru că nu se poate altfel. Sau poate pentru că, la un moment dat și într-un anume colț de lume, s-a creat o legătură între două suflete care trece peste kilometri și timp.

Poate suntem jucăriile descentrate ale destinului sau poate unele lucruri nu se termină cu adevărat niciodată, doar iau o pauză din când în când.

Nu uita, stimate Domnule T., că meriți mai mult decât are această lume de oferit.

Te rog să primești, Stimate Domnule T., asigurarea înaltei mele considerații.

Semnat,

Domnul K.

P.S.: Domnule T, inimile nu dor. Ele iubesc!

Cheers! Cu bine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s